Menu
Menu

Blog

Beauty / Glamourkuvaus

9237

Minusta on ollut hienoa kuvata kuluneena vuotena syntymäpäivän juhlijoita, polttarisankareita ja naisia jotka ovat tulleet kuvaan ihan muuten vaan. Tälläiselle glamour/beauty kuvaukselle onkin ollut mukavasti kysyntää.

Mitä tämä beauty/glamour kuvaus siis on? Kuvaus voidaan tehdä studiolla tai miljöössä. Vaatetus voi olla kaikkea iltapuvun ja alusvaatteiden välillä. Kuvien tyyli voi ollaa hempeämpää tai rokimpaa, runsaampaa tai simppeliä. Kaikki alkaa siis kuvattavan toiveesta millaisia kuvia tehdään, tai sitä voidaan pohtia yhdessä. Etukäteen suunnitellaan mitä lähdetään hakemaan ja kun tyyli on suunniteltu, kuvattava pääsee halutessaan ammattilaiselle kaunistautumaan. Kun ammattilainen laittaa meikin ja hiukset, kuvattava voi vaan nauttia olostaan. Sitten ollaan valmiita kuvaukseen.

Hyviä syitä tulla kuvaukseen on vaikka kuinka. Kuvaus on hieno lahjaidea äidille, vaimolle, syntymäpäiväsankarille. Tai jos tarvitset itsestäsi kuvia annettavaksi lahjaksi poikaystävälle, kumppanille, sulhaselle, tai ihan itselle omaksi iloksi. Kuvaukseen voi tulla myös ystävien kanssa. Polttariporukka, pikkujoulut tai hemmotteluhetki kaverusten kesken. Ja tietenkin kannattaa jatkaa iltaa kuvauksen jälkeen, olethan kaunistaunut viimeisen päälle!

Aika usein ihmiset ajattelevat ettei heistä saa hyvä kuvaa. Kameran eteen tulo jännittää ja pelottaa. Kun kuvaus on suunniteltu, asiantuntija laittanut hiukset ja meikit ja ammattilainen kameran takana, niin varmasti saadaan kuvat joissa näytät upealta.

Tässä muutama mallikuva siitä mitä kuvaus voisi olla. Sain pari rohkeaa mallia joista otettiin kuvat ennen ja jälkeen. Ennen kuvassa mallit ovat meikittömiä ilman kuvaajan mallin ohjausta ja valaisua. Ja millaisia kaunottaria heistä sitten kuoriutuikaan!  Kiitos vielä malleille heittäytymisestä!

Yhteistyökumppaneina ovat Kauneuskeskus Oma, Wilhelmiina Rantanen sekä Hiustudio Luxe. He ovat tehneet myös näiden kuvien ”muodon muutokset”. Kiitokset myös heille upeista stailauksista, ilman heitä tulos ei olisi tälläinen.

Myös heiltä voi kysyä lisää autamme kiinnostuneita mielellämme!

 

Meikki ja stailaus:Kauneskeskus Oma, Wilhelmiina.    Malli: Marjukka

Untitled-1

Meikki ja stailaus:Hiusstudio Luxe, Carita.    Malli: Noora

2p

 

Takaisin blogiin
Back to Blog