Menu
Menu

Blog

Uusi studio

3214

Studioni on muuttanut ja otan asiakkaat jo vastaan uusissa tiloissa. Osoite ei kylläkään muuttunut, sisäänkäynti vain vaihtui viereiseen oveen ja toiseen kerrokseen.

Siitä on jo hetki, kun kuulin että nämä tilat vapautuvat. Kun ensimmäisen kerran avasin oven oli heti selvää että tämä on minun! Avaruutta ja valoisuutta, vanhat ikkunat molemminpuolin, katosta roikkuvat vanhat valaisimet…. Olin niin myyty.

Viikkojen piinaavan odottelun jälkeen sain avaimet ja siitä alkoikin tilan suunnittelu. Muutama ilta siinä vierähti maalatessa ja puunatessa. Pelkäsin katseen jäävän lopullisesti yläviistoon, sen verran oli niskat jumissa seiniä maalatessani. Korkeutta kun piisaa. Vielä lattian vaihtoa, väliseiniä ja lisää maalausta. Ja hyvä tuli! Kesäkuun lopussa tavarat kannettiin uusiin uljaisiin tiloihin ja lähes samantien viimeisteltiin kuvauskuntoon.

Sen lisäksi että kuvaustila on nyt tuplasti isompi, sain myös toimiston, aulan ja asiakkaille oman pukeutumistilan. Puhumattakaan hienosta luonnonvalosta.

Nyt saan nautiskella töissä olosta!

 

ensin remppaaremonttisitten muuttoaNäyttökuva 2014-7-8 kello 13.48.05
 
ja valmista tuli.
321532193220

 

Takaisin blogiin
Back to Blog